Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 29-03-2020
Super sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 26-02-2020
Łatwa nawigacja na stronie sklepu, różne metody płatności, opcje darmowej wysyłki, szybki czas wysyłki, dobra komunikacja sklep - klient.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marian
  • Data napisania recenzji: 16-07-2019
Polecam kazdemu akwaryscie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 17-04-2019
Super sklep.Polecam !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wiesław
  • Data napisania recenzji: 17-04-2019
Bardzo dobry sklep.Cenie sobie porady przez telefon.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 20-02-2019
Sklep bardzo konkurencyjny,jedyne ale mam do informacji o wysyłkach,brak info o śledzeniu przesyłki.Ogólnie polecam sklep serdecznie .Błyskawiczna wysyłka na 10+
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 31-07-2018
Bardzo fajny sklep. Szybka i fachowa obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 08-04-2018
super sprzedawca -polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 29-01-2018
towar dostarczony szybko i zgodnie z opisem (zamówieniem) - polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 27-01-2018
W pełni polecam sklep Moje Akwarium. Zakupy w tym sklepie zaintrygowały mnie tym, iż z poradników nt. zwierząt dowiedziałam się wielu cennych informacji, które pomagają mi w opiece nad moimi zwierzętami. Przesyłka doszła na czas, bez żadnych problemów, produkt okazał sie zgodny z opisem. Do tego sklep dokłada gratisy, a cena produktów nie jest wygórowana. Bardzo cenię sobie takich profesjonalistów. Pozdrawiam serdecznie Jola
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 20-11-2017
Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 14-11-2017
Polecam zakupy w tym sklepie wszystko sprawnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 05-09-2017
Bardzo polecam wszystkim zakupy w tym sklepie ponieważ czas realizacji jest bardzo krótki i płacimy kurierowi za przesyłkę bez dodatkowych opłat.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 17-07-2017
Super!!! Profesjonalnie pod każdym względem!!! GORĄCO POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 15-07-2017
Solidnie, rzeczowo i szybko! Nie kupuję czesto, ale byla to moja chyba czwarta transakcja i bez żadnych uwag:-) Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 03-07-2017
Trzecie akwarium zakupione w sklepie. I kolejny raz pełne zadowolenie z jakości, a przede wszystkim z obsługi. Pan nad wyraz uprzejmy, miły i pomagający natychmiast w razie watpliwości. Mój ulubiony sklep i już niedługo znów tu wróce :) Pozdrawiam i POLECAM GORĄCO!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 28-06-2017
szybka odpowiedź na zadane pytania , udzielenie dobrych rad które ułatwiły zakupy jak również szybka realizacja zamówienia , polecam ten sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szymon
  • Data napisania recenzji: 26-06-2017
Serdecznie polecam! Bardzo fajny kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolony :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr Trojak
  • Data napisania recenzji: 21-06-2017
Z całą pewnością polecam sklep MojeAKWARIUM I INNE ZWIERZAKI Bardzo dobra obsługa i SUPER KONTAKT Z Klientem !!! W trakcie zamówień nie miałem najmniejszych problemów. Zagwarantować można bardzo dobre doradztwo w doborze, wyjaśnieniu i zastosowaniu danych produktów. W razie wątpliwości bądź pytań zawsze można liczyć na fachową odpowiedź od obsługi sklepu. Pozdrawiam Piotr Trojak
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 05-06-2017
Wszystko SUPER! Szybko, sprawnie i miło.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie